Landbouwindustrie

Met de groeiende schaal van de landbouwindustrie groeit ook de vraag. Deze sector verwerkt een scala aan producten, van bollen tot bloemen, waarbij zand een grote rol speelt, wat leidt tot aanzienlijke slijtage. Bij Waboplast zijn we erop gericht hierop in te spelen door gebruik te maken van betrouwbare materialen, verrijkt met additieven die de slijtvastheid bevorderen. Onze producten gaan lang mee en voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen

Offerte aanvragen

Gegarandeerde kwaliteit

Bij Waboplast hebben we al meer dan 38 jaar ervaring in de kunststofindustrie, zo weten wij ondertussen van veel sectoren wat er speelt. Dit geldt ook voor de landbouwindustrie. Factoren die een grote rol spelen bij het succes van een project worden allemaal teruggehaald naar ons productieproces. Zo werken wij met materialen die voldoen aan alle weersomstandigheden en slijtvast zijn door de additieve die dit bevorederen.

Kwaliteit is daarbij vanzelfsprekend, zo zijn wij in het bezit van een modern machinepark waar wij de nieuwste technologieën toepassen om tot het beste resultaat te komen; zowel op kwaliteit als prijs. Daarnaast beschikken we over een magazijnsysteem waarmee wij snel kunnen schakelen op klantbehoefte. Lange wachttijden komen zelden bij ons voor.

Naast onze kracht in het produceren van op maat gemaakte onderdelen zijn wij ook één van de beste als het aankomt op advies. Met ons uitgebreide portfolio en ervaring in de kunststofindustrie is geen vraag ons te gek.

Bij Waboplast

  • Maken we enkel gebruik van slijtvaste materialen
  • Produceren wij tegen de scherpste prijzen en laagste levertijden.
  • Hebben we een afkeurpercentage van slechts 0,8%.
  • Leveren we in 95% van de gevallen op tijd.

Kunststoffen voor de bouwsector

Het kiezen van het juiste materiaal voor jouw projecten kan een uitdagende taak zijn. Met een tal aan opties is het begrijpelijk dat het selecteren van het geschikte materiaal voor jouw behoefte lastig kan zijn. Om je een beetje op weg te helpen geven we de meest gebruikte kunststoffen hieronder weer.

Ruime ervaring, veel vertrouwen

Bij Waboplast zijn we ondertussen meer dan 38 jaar actief in onder anderen de landbouwindustrie. Met deze ervaring hebben we een uitgebreide kennis opgedaan en een klantenbestand opgebouwd met gerenommeerde partijen. Wij werken graag samen met onze klanten en bieden advies op maat om zo samen tot het beste eindresultaat te komen.

 

  • 38 jaar ervaring in de kunststofverwerkende industrie

  • Met onze kennis en ervaring denken we graag mee

  • Altijd de scherpste prijzen en laagste levertijden

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Plan vrijblijvend een kennismaking in met Mick.