Maakindustrie

Bij Waboplast hechten we veel waarde aan precisie. We maken onderdelen op maat voor uw project. Daarbij kunnen wij het allemaal, van ingewikkelde tandwielen tot eenvoudige componenten. En dat allemaal tegen de scherpste prijzen en laagste levertijden. Benieuwd naar wat wij kunnen? Vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

Flexibel en efficiënt

Bij Waboplast beschikken we over een slim magazijn, dit houdt in dat we vrijwel altijd voorraad hebben om snel te kunnen schakelen en ook mee kunnen denken met onze klanten. Daarnaast beschikken we over een modern machinepark met efficiënte processen en gepaste vakmensen wat ons in staat zet om tegen lage prijzen én lage levertijden te produceren.

Bij Waboplast hebben we ruime ervaring op het gebied van kunststof, al bijna 40 jaar! Deze ervaring brengt een hoop kennis met zich mee. Wat ons helpt mee te denken met de klanten en op maat gemaakte adviezen te kunnen leveren. Wij bieden voor alle problemen een oplossing.  Uiteraard kan je van ons ook de hoogste kwaliteitsnormen en veiligheidsnormen verwachten.

 

Bij Waboplast

  • Produceren wij tegen de scherpste prijzen en laagste levertijden
  • Hebben we op iedere vraag een passend antwoord
  • Hebben we een afkeurpercentage van slechts 0,8%.
  • Leveren we in 95% van de gevallen op tijd.

Meest gebruikte kunststoffen voor de Maakindustrie

Het kan moeilijk zijn om het juiste materiaal voor jouw projecten te kiezen. Om je op weg te helpen, staan hieronder de meest gebruikte kunststoffen weergegeven. Naast deze materialen beschikken we over verschillende andere soorten kunststof. Om te weten wat we voor uw project kunnen doen, neem contact met ons op.

Ruime ervaring, veel vertrouwen

Waboplast is al meer dan 38 jaar actief in de kunststofverwerkende industrie, met toepassingen voor de voedingsmiddelenindustrie tot aan de Chipindustrie. We hebben een oplossing voor elke toepassing. Deze ervaring heeft ons uitgebreide kennis gegeven en ons geholpen het huidige klantenbestand op te bouwen met gerenommeerde partijen. We werken graag samen met onze klanten en bieden individueel advies om ervoor te zorgen dat we samen het beste resultaat bereiken.

  • 38 jaar ervaring in de kunststofverwerkende industrie

  • Met onze kennis en ervaring denken we graag mee

  • Altijd de scherpste prijzen en laagste levertijden

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Plan vrijblijvend een kennismaking in met Mick.