Machinebouw

Bij Waboplast staat efficiëntie centraal. We verspanen op maat gemaakte onderdelen die perfect aansluiten op de behoefte van jouw machine. Van complexe tandwielen tot simpele onderdelen, wij doen het allemaal. En dat tegen de scherpste prijs en laagste levertijd.

Offerte aanvragen

Gegarandeerde kwaliteit

Ons moderne machinepark en ervaren vakmensen combineren vakmanschap met geavanceerde technologieën, waardoor we in staat zijn om kwalitatief goede producten te leveren tegen de scherpste prijs en laagste levertijd. Met een uitgebreide kennis kunnen we verschillende oplossingen bieden voor de meest uitdagende projecten. Daarnaast beschikken we over een magazijn met een ruim aanbod aan kunststoffen, dit stelt ons in staat snel te schakelen en altijd mee te denken met onze klanten, waar wij zeer trots op zijn.

Gaandeweg hebben we bij Waboplast een hoop inspanningen geleverd om efficiënt te produceren. Ondertussen hebben we onze efficiëntie op orde, wat ideaal is voor de machinebouw, aangezien we in deze industrie veelal hoge aantallen zien. Eén van de grootste oplossingen voor ons op het gebied van efficiëntie zijn onze robots. We gebruiken de nieuwste technologieën op het gebied van robots en maken daardoor groot gebruik van onze mogelijkheid om ’s nachts te produceren.

Bij Waboplast

  • Maken we gebruik van de nieuwste robots, om efficiëntie te garanderen
  • Produceren wij tegen de scherpste prijzen en laagste levertijden
  • Hebben we een afkeurpercentage van slechts 0,8%.
  • Leveren we in 95% van de gevallen op tijd.

Meest gebruikte kunststoffen voor de Machinebouw

De meest gebruikte kunststoffen voor de machinebouw zijn PA-6, POM en HMPE vanwege de hoge slijtvastheid en andere goede technische eigenschappen. Ze zijn goed te bewerken en maatvast, waardoor ze dé keuze zijn voor uw machineonderdelen

Ruime ervaring, veel vertrouwen

Bij Waboplast zijn we ondertussen al bijna 40 jaar actief in de machinebouw industrie. Dit brengt ruime ervaring met het produceren van tandwieloverbrengingen waarin we tandwielen met verschillende modules kunnen produceren mee. Hiermee garanderen we dat de tandwielen soepel in elkaar overlopen of kettingen soepel aangedreven worden. Naast tandwielen maken we onderdelen voor verpakkingsmachines tot voedselverwerkingsmachines en alles daartussenin.

Bij Waboplast werken wij graag samen met onze klanten en bieden we advies op maat om zo samen tot het beste eindresultaat te komen.

  • 38 jaar ervaring in de kunststofverwerkende industrie

  • Met onze kennis en ervaring denken we graag mee

  • Altijd de scherpste prijzen en laagste levertijden

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Plan vrijblijvend een kennismaking in met Mick.