Semiconductor-industrie

Bij Waboplast is punctualiteit belangrijk, met een goede kwaliteit en tijdige levering zorgen we er samen met onze klanten voor dat de benodigde OTIF score behaald kunnen worden. Onze producten worden schoon geleverd met een gladde ruwheidoppervlakte, waardoor er in de cleanroom minimale inspanningen nodig zijn om Grade 4 te cleanen. Ervaring leert dat deze industrie veel te maken heeft met lastoepassingen. Waboplast beschikt over samenwerkingen die enorme capaciteit bieden voor laswerkzaamheden.

Offerte aanvragen

Gegarandeerde kwaliteit

Bij Waboplast hebben we uitgebreide ervaring in de semiconductor industrie en hebben we onze processen aangepast om de industrie optimaal te bedienen. Onze kwaliteitsstandaarden zijn hoog, met aandacht voor een lage oppervlakteruwheid, wat het werk in de cleanroom vergemakkelijkt.

Wij zijn ook trots op onze flexibiliteit. In een snel schakelende industrie staan we klaar om onze klanten te ondersteunen, zelfs als dat betekent dat we oplossingen op maat moet vinden om aan hun levertijdbehoeften te voldoen.

Bij Waboplast

  • Produceren wij cleanroom proof
  • Produceren wij tegen de scherpste prijzen en laagste levertijden.
  • Hebben we een afkeurpercentage van slechts 0,8%.
  • Leveren we in 95% van de gevallen op tijd.

Kunststoffen voor de Semiconductor industrie

Het kiezen van het juiste materiaal voor jouw projecten kan een uitdagende taak zijn. Met een tal aan opties is het begrijpelijk dat het selecteren van het geschikte materiaal voor jouw behoefte lastig kan zijn. Om je een beetje op weg te helpen geven we de meest gebruikte kuststoffen hieronder weer.

Ruime ervaring, veel vertrouwen

Bij Waboplast zijn we ondertussen meer dan 38 jaar actief in de Kunststofindustrie, van onderdelen voor voedselverwerkingsmachines tot verpakkingsmachines en alles daar tussenin. Met deze ervaring hebben we een uitgebreide kennis opgedaan en een klantenbestand opgebouwd met gerenommeerde partijen. Wij werken graag samen met onze klanten en bieden advies op maat om zo samen tot het beste eindresultaat te komen.

 

  • 38 jaar ervaring in de kunststofverwerkende industrie

  • Met onze kennis en ervaring denken we graag mee

  • Altijd de scherpste prijzen en laagste levertijden

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Plan vrijblijvend een kennismaking in met Mick.