Verpakkingsindustrie

Bij Waboplast staat nauwkeurigheid voorop. We richten ons op zorgvuldig ontworpen onderdelen die perfect voldoen aan de behoeften van uw verpakkingsmachine. Van ingewikkelde ontwerpen tot eenvoudige onderdelen, wij kunnen het allemaal aan. En dat voor de scherpste prijzen en laagste levertijden.

Offerte aanvragen

Gegarandeerde kwaliteit

Vakmanschap wordt gecombineerd met geavanceerde technologieën bij ons moderne machinepark en ervaren vakmensen, waardoor we in staat zijn om goede producten te leveren tegen de scherpste prijs en laagste levertijd. We kunnen verschillende oplossingen bieden voor de meest uitdagende projecten met veelzijdige kennis. Daarnaast hebben we een grote selectie aan kunststof op voorraad in ons magazijn, wat het voor ons makkelijker maakt om met onze klanten te schakelen en vooruit te denken.

Bij Waboplast hebben we uitgebreide ervaring in de verpakkingsindustrie. We zijn daarom goed bekend met het frezen en zetten van kappen, geleidestrippen, rollen of andere kunststofmaatdelen. Door deze ervaring hebben wij ons productieproces efficiënt kunnen inrichten, waarbij kwaliteit nog steeds voorop staat. Bij Waboplast staan we voor de hoogste kwaliteitsnormen en de strengste veiligheidsvoorschriften.

 

Bij Waboplast

  • Hebben we ervaring met het frezen en zetten van alle transparante materialen
  • Produceren wij tegen de scherpste prijzen en laagste levertijden
  • Hebben we een afkeurpercentage van slechts 0,8%.
  • Leveren we in 95% van de gevallen op tijd.

Meest gebruikte kunststoffen voor de Verpakkingsindustrie

De meest gebruikte materialen voor afschermkappen zijn PET-G, PMMA en Polycarbonaat. Wij adviseren graag aan onze klanten welke materialen voor welke toepassingen geschikt zijn. Meer weten of advies op maat, neem contact op.

Ruime ervaring, veel vertrouwen

Bij Waboplast hebben we bijna 40 jaar ervaring in de kunststofverwerkende industrie, we maken onderdelen voor verpakkingsmachines tot voedselverwerkingsmachines en alles daartussenin. Voor elke situatie hebben we een oplossing. Met behulp van deze ervaring hebben we een diepgaande kennis ontwikkeld en een klantenkring opgebouwd die bestaat uit marktleiders en innovators. We werken graag samen met onze klanten om zo de best mogelijke resultaten te bereiken.

  • 38 jaar ervaring in de kunststofverwerkende industrie

  • Met onze kennis en ervaring denken we graag mee

  • Altijd de scherpste prijzen en laagste levertijden

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Plan vrijblijvend een kennismaking in met Mick.