Voedingsmiddelen-industrie

Kunststof onderdelen in de voedingsmiddelenindustrie moeten voldoen aan strenge eisen en de hoogste normen voor voedselveiligheid. Bij Waboplast verzekeren we onze klanten van de hoogste kwaliteit en veiligheid van bewerkte producten. We beschikken over een scala aan FG gecertificeerd kunststof, waardoor wij voor iedere toepassing de perfecte oplossing hebben.

Offerte aanvragen

Gegarandeerde kwaliteit

Door ons uitgebreide, moderne machinepark met gepaste vakmensen beschikken we over de perfecte combinatie om kwaliteit te produceren. Daarnaast hebben we veel inspanning geleverd om de behoefte vanuit verschillende industrieën te vervullen. Zo werken we ondertussen al langere tijd met de juiste certificaten als het aankomt op de voedingsmiddelenindustrie.

Voor de voedingsmiddelenindustrie werken we nu uitsluitend met FG gecertificeerd materiaal. Dit betekent dat de producten conform Europese wet- en regelgeving gemaakt zijn. Daarnaast voldoet het FG certificaat ook aan de Amerikaanse FDA normen en hanteren wij een zo laag mogelijke oppervlakteruwheid van de bewerkingsoppervlakten. Zo garanderen we niet alleen topkwaliteit, maar ook dat veiligheid voorop staat in alles wat we doen. Daarbovenop werken we met een slim magazijn, waardoor we snel kunnen schakelen en flexibel kunnen zijn daar waar nodig.

Bij Waboplast

  • Streven wij naar zo een glad mogelijke ruwheidsoppervlakte
  • Produceren wij tegen de scherpste prijzen en laagste levertijden.
  • Hebben we een afkeurpercentage van slechts 0,8%.
  • Leveren we in 95% van de gevallen op tijd.

Kunststoffen voor de voedingsindustrie

Het kiezen van het juiste materiaal voor jouw projecten kan een uitdagende taak zijn. Met een tal aan opties is het begrijpelijk dat het selecteren van het geschikte materiaal voor jouw behoefte lastig kan zijn. Om je een beetje op weg te helpen geven we de meest gebruikte kunststoffen hieronder weer.

Ruime ervaring, veel vertrouwen

Bij Waboplast zijn we ondertussen meer dan 38 jaar actief in de voedingsmiddelenindustrie, van onderdelen voor voedselverwerkingsmachines tot verpakkingsmachines en nog veel meer.  Met deze ervaring hebben we een uitgebreide kennis opgedaan en een klantenbestand opgebouwd met gerenommeerde partijen. Wij werken graag samen met onze klanten en bieden advies op maat om zo samen tot het beste eindresultaat te komen.

 

  • 38 jaar ervaring in de voedingsmiddelenindustrie

  • Met onze kennis en ervaring denken we graag mee

  • Altijd de scherpste prijzen en laagste levertijden

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Plan vrijblijvend een kennismaking in met Mick.