Bouwsector

In een industrie waar veiligheid en een efficiënte doorlooptijd een grote rol spelen, wil je niets minder dan kwaliteit. Bij Waboplast leveren we kwalitatief hoogwaardige producten die voldoen aan alle veiligheidsregels. En dit allemaal tegen de scherpste prijzen en laagste levertijden.

Offerte aanvragen

Gegarandeerde kwaliteit

Met al bijna 40 jaar aan ervaring in de kunststofverwerkende industrie weten wij als geen ander wat de benodigdheden zijn om een project succesvol te laten verlopen. Zeker in de bouw, waar een efficiënte toeleveringsketen en logistieke systemen cruciaal zijn om bouwmaterialen en apparatuur op tijd op de juiste plek te krijgen.

Bij Waboplast ligt onze kracht niet alleen in het kunnen maken, maar ook in het advies op maat leveren. Je kan vrijwel met alle vragen bij ons terecht. Daarnaast beschikken we over een modern machinepark met gepaste vakmensen, waardoor we de perfecte combinatie hebben om aan de behoefte van de bouwsector te voldoen. Snelle levertijden en scherpe  prijzen zijn daarbij vanzelfsprekend.

Wat ook bijdraagt aan de snelle levertijden is ons slimme magazijn, ons magazijn stelt ons in staat om snel te schakelen en altijd flexibel te zijn, zodat we onze klanten op elk moment optimaal kunnen ondersteunen.

Bij Waboplast

  • Bieden wij advies op maat
  • Produceren wij tegen de scherpste prijzen en laagste levertijden.
  • Hebben we een afkeurpercentage van slechts 0,8%.
  • Leveren we in 95% van de gevallen op tijd.

Kunststoffen voor de bouwsector

Het kiezen van het juiste materiaal voor jouw projecten kan een uitdagende taak zijn. Met een tal aan opties is het begrijpelijk dat het selecteren van het geschikte materiaal voor jouw behoefte lastig kan zijn. Om je een beetje op weg te helpen geven we de meest gebruikte kunststoffen hieronder weer.

Ruime ervaring, veel vertrouwen

Bij Waboplast zijn we ondertussen meer dan 38 jaar actief in onder anderen de bouwsector. Met deze ervaring hebben we een uitgebreide kennis opgedaan en een klantenbestand opgebouwd met gerenommeerde partijen. Wij werken graag samen met onze klanten en bieden advies op maat om zo samen tot het beste eindresultaat te komen.

 

  • 38 jaar ervaring in de kunststofverwerkende industrie

  • Met onze kennis en ervaring denken we graag mee

  • Altijd de scherpste prijzen en laagste levertijden

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Plan vrijblijvend een kennismaking in met Mick.