CNC Draaier

Als CNC draaier werk je met de nieuwste machines, om de maakindustrie in Nederland te voorzien van maatwerk kunststof onderdelen.

Dit ga je doen

Als CNC draaier bij Waboplast, werk je voor de mooiste opdrachtgevers aan het verspanen van kunststof tot maatwerk onderdelen. Je hebt een afwisselende functie, want voordat je gaat produceren aan je eigen machine, zorg je ook voor de juiste bewerkingsvolgorde en programmeer je de meest efficiënte bewerking. Onze machines zijn modern, voorzien van veel technische snufjes en in sommige gevallen ook robots. Allemaal hebben ze gemeen dat ze het meeste draaiwerk voor je doen. Het is misschien wel je beste collega 😉

Het werk dat je doet is heel divers. Enerzijds qua werkzaamheden, van programmeren tot produceren. Anderzijds werken we voor veel verschillende opdrachtgevers. Zo maak je de ene dag kleine tandwielen voor een transportband, maar ben je de volgende dag bezig met grote kunststof onderdelen voor de machine frames van een andere klant.

Als CNC Draaier ben je verantwoordelijk voor het hele productieproces van jouw onderdelen; van programmeren tot produceren.

Over welke eigenschappen moet je beschikken?

  • Ervaring in het draaien of frezen vanuit school- of werkervaring
  • Ervaring met Fanuc en/of Fagor besturing is een pré
  • CNC programmeren, Teach-In draaien, Manual Guide of Iso
  • Ervaring met Doosan machines is een pré

Dit ga je maken

Als CNC draaier is je baan zeer divers. Zo maak je de ene keer kleine machine-onderdelen voor een klant in de machinebouw, terwijl je de volgende dag aan de slag gaat met een product dat gebruikt wordt in de olie & gas industrie. Onderstaand een paar voorbeelden.

Dit krijg je er voor terug

Waboplast is een laagdrempelige werkgever, waar veel beslissingen door de specialisten op de werkvloer worden genomen. Jullie gebruiken onze machines en zijn het belangrijkste onderdeel van een soepel proces. Jullie input daarover wordt dus graag meteen verwerkt in een verbetering daarvan. Denk je dus dat een proces beter kan, dan horen we dit graag van je. Als specialist weet jij natuurlijk beter hoe/wat, dan dat ze op kantoor weten. 😉

Naast uitdagend en dynamisch werk, heb je vooral veel vrijheid. Zelfstandig kunnen werken, aan je eigen machine, is dus wel een voorwaarde om succesvol je werk te kunnen doen.

Als familiebedrijf word je direct onderdeel van de Waboplast-familie. We zijn een gezellige club; we sporten regelmatig samen, hebben regelmatig leuke uitjes en op de jaarlijkse BBQ is ook je familie van harte uitgenodigd. Gezellig! Heb je, naast je directe werkzaamheden, hulp nodig bij andere zaken? Dan kijken we graag met je mee!

  • Onze werkweken bestaan uit 36,36, maar meer of minder uur is ook mogelijk

  • Op tijd klaar: De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 7:20 tot 16:30 uur, met om de week een dag vrij en drie pauzes op een dag

  • Pensioenregeling: We bieden een goede pensioenregeling, zodat je er later ook warmpjes bij zit.

  • Winstdeling: Als het goed gaat met Waboplast komt dat door jouw harde werk! Vandaar dat je meedeelt in de winst die we maken.

Interesse in deze vacature?

Sollicitatieformulier