Maritiem

Bij Waboplast bieden we hoogwaardige, roestbestendige kunststof onderdelen die perfect zijn voor de maritieme omgeving. Onze kennis stelt ons in staat om advies te geven over uv-bestendige materialen die voldoen aan jouw specifieke behoeften. We garanderen snelle levering, zodat je alles op tijd hebt voor vertrek. Met Waboplast ben je klaar voor elke reis, met hoogwaardige producten die op tijd worden geleverd.

Offerte aanvragen

Gegarandeerde kwaliteit

Nederland is dé onbetwiste leider op het gebied van watergerelateerde werkzaamheden. Van enorme jachten tot subtiele boten, en van indrukwekkende waterwerken tot behendige constructies. Een enorm brede markt die een hoop aandacht verdient.

Bij Waboplast bieden wij ondertussen al meer dan 38 jaar kwalitatief sterke producten aan de maritieme industrie. Als totaalleverancier op het gebied van kunststof kunnen wij alles. Of het nou gaat om een groot maritiem project of een kleine boot, bij Waboplast ben je aan het juiste adres.

Kwaliteit is bij ons vanzelfsprekend. Wij zijn al langere tijd in het bezit van een modern machinepark waar wij de nieuwste technologieën toepassen om tot het beste resultaat te komen; zowel op kwaliteit als prijs. Daarnaast beschikken we over een magazijnsysteem waarmee wij snel kunnen schakelen op klantbehoefte. Lange wachttijden komen zelden bij ons voor.

Naast onze kracht in het produceren van op maat gemaakte onderdelen zijn wij ook één van de beste als het aankomt op advies. Met ons uitgebreide portfolio en ervaring in de kunststofindustrie is geen vraag ons te gek.

Bij Waboplast

  • Leveren wij advies op maat, gericht op onder andere UV-bestendigheid
  • Produceren wij tegen de scherpste prijzen en laagste levertijden.
  • Hebben we een afkeurpercentage van slechts 0,8%.
  • Leveren we in 95% van de gevallen op tijd.

Kunststoffen voor de bouwsector

Het kiezen van het juiste materiaal voor jouw projecten kan een uitdagende taak zijn. Met een tal aan opties is het begrijpelijk dat het selecteren van het geschikte materiaal voor jouw behoefte lastig kan zijn. Om je een beetje op weg te helpen geven we de meest gebruikte kunststoffen hieronder weer.

Ruime ervaring, veel vertrouwen

Bij Waboplast zijn we ondertussen meer dan 38 jaar actief in onder anderen de maritieme industrie. Met deze ervaring hebben we een uitgebreide kennis opgedaan en een klantenbestand opgebouwd met gerenommeerde partijen. Wij werken graag samen met onze klanten en bieden advies op maat om zo samen tot het beste eindresultaat te komen.

 

  • 38 jaar ervaring in de kunststofverwerkende industrie

  • Met onze kennis en ervaring denken we graag mee

  • Altijd de scherpste prijzen en laagste levertijden

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Plan vrijblijvend een kennismaking in met Mick.